Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kıl olduğunuz davranışlar

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Kıl olduğunuz davranışlar

    öncelikle konuyu gereken yere taşnırsa sevinirim.arkadaşlar böyle kıl olduğunuz davranışlar var mı mesela benim otobüste güneş gözlüğü takma ve telefonu elde tutmaya kıl olurum genelde telefonunu elde tutanların telefonu iyi modeldir sizinde kıl olduğunuz davranışlar varsa paylaşın

    #2
    var tabi kardeşim bende g.t g.t dolmuş süren abilere amcalara,başkalarıyla dalga geçer gibi konuşan densizlere kıl olurum

    Yorum


      #3
      Ful Dolu Otobüste Çocuk Gibi Sürekli Gülen İnsanlara **** ELimdeki gitara Öküz Gibi Bakan İnsanlara Uyuz Olurum

      Yorum


        #4
        insanlara sürekli alaylı gözle bakan kendisini yukarda gören ve haksızlık yapan insanlara KIL olurum.

        Yorum


          #5
          Okula gitmek için sabahın erken saatlerinde kalkar metroya binersin. Uykusuzluk var, hafif bir mallık hakim... Metroda karşınıza oturan kişi yol boyu size bakar. Siz gözleriniz kaçırırsınız. Vagondaki insanları süzersiniz, kızları kesersiniz, telefonunuzdan saatinize bakarsınız. Sonra gözünüz yine o adama veya kadına takılır. O hala size bakmaktadır. Bu durum varya işte. Ben buna kıl oluyorum.

          Yorum


            #6
            Rüyasında bile göremeyeceği güzel bir kızla o lanet olası şekilsiz tipine rağmen kotunun ceplerini dolduran para sayesinde sevgili olan,parası için o adamla sevgili olup sahte sahte mutluluk pozları kesmelerine kıl olmanın çok abartı bir boyutu olurum... Sonra o güzel kız kendisiyle ilgilenen yakışıklı ama o elemana nazaran çulsuz olan elamana da ne git der ne gel der ,istemem ama yan cebime koy der ya hah işte ben buna deliriyorum deli oluyorum. Çıldırıyorum. Ömrümün son 10 ayı baş ağrılarıyla geçti lanet olsun be...Git para sevsin seni!

            Demir Demirkan'ın şarkı sözünü bilirsiniz ''kahpe'' adlı parçasındaki... ''Alem oyuncu olmuş sokaklar sahne,sevdiğim bir kız vardı olmuş bir kahpe.'' Aslında değil ,melek gibi ama para girmiş kanına

            Bir diğer uyuz olduğum şey....Gitar çalmayı bilmeyip,biliyormuş gibi yapan,ağzı burnu özentiliklerle dolu bir yığın aksesuvar ve laf salatalarıyla dolu entel dantel takılmaya çalışıp kendini olmadığı herşeyden daha üstün göstermeye çalışan rock dinleyip metalciyim diye geçinen (ki metalci de neymiş var mı öyle bir ifade ), punk dinleyip trash yaparım diyen/diyenler fena ki ne fena Allah yardımcıları olsun...

            Manevi değerlerinin önüne maddi değerlerin geçtiği,kapitalist düzene kendini ciddi anlamda kaptıran genç insanlara kıl olmam ama üzülürüm. Ailesiyle bir akşam bile olsa fırında dumanı üstünde sıcacık ramazan pidesini almakve iftar sofrasına oturmaktansa arkadaşlarıyla starbuckslarda takılan ey yurdumun sevgi açı gençlerine çok üzülürüm.

            Koskoca yaşına rağmen kendi hakkında keskin hatlara sahip belli değerleri oturtamayan ne olduğu belirsiz insanların gündelik hayat içindeki sahte çabalarına uyuz olurum. Mesela ne bir felsefesi ne bir vizyonu ne bir misyonu yok bu adamın,sevdiği renk yok hobileri desen hobi nedir bilmez ama nerde conicon işi var hepsini bilir. Şansa bala bir çok vizyon misyon sahibi insanın sahip olamadıklarına sahip olup bir de bunun kıymeti bilmez ya işte öyle adamın elinden alacaksın kıymetini bilmediği şeyi...Ne deli oluyorum Bu liste böyle uzar gider ama işte benim tüm öfkemin kaynağı bunun gibi daha somut şeyler. O yüzden trash metale sardım, makina gibi çalıp stres atıyorum. Özellikle ilk paragrafım yangınımın şu aralar en büyük körükleyicisi!
            Son güncelleyen canKUTTT; 07-09-2009, 22:03.

            Yorum


              #7
              dostum sen fena aşık olmuşun

              Yorum


                #8
                yolda elindeki cep telefonundan son ses arebesk şarkılar çalarak ilerleyen mahlukatlara ve yazın parklarda kız tavlama amaçlı klasik gitarla akdeniz akşamları ve benzeri şarkılar çalan arkadaşlara kıl oluyorum (gözlemlerim sonucu bunun hiçbir işe yaramadığı kanısına vardım)

                Yorum


                  #9
                  hakan_nirvana isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  yolda elindeki cep telefonundan son ses arebesk şarkılar çalarak ilerleyen mahlukatlara ve yazın parklarda kız tavlama amaçlı klasik gitarla akdeniz akşamları ve benzeri şarkılar çalan arkadaşlara kıl oluyorum (gözlemlerim sonucu bunun hiçbir işe yaramadığı kanısına vardım)
                  Hadi hadi denemişsin bence


                  Facebook'da birbirlerini yağlayanlara, devamlı galatasaray fenerbahçe videosu gönderenlere, hadi 1milyon oluyoruz!'culara KIL oluyorum!

                  Yorum


                    #10
                    çoğunluğa ayak uydurmak ve güce tapmak

                    Yorum


                      #11
                      bende metal müziği gerçekten hissederek dinlemeyip ben metalciyim diye gezinenlere bunu benimsemeden ölesine takılanlara uyuz oluyorum.!

                      kendisi kel olup benim orta boylu saçlarıma karışmış olan ilk okul müdür yardımcıma hala gıcık oluyorum

                      bir de face de sürekli emre aydın videosu paylaşanlara hatta bir kaç kişiyi arkadaşlıkdan bile çıkarttım sırf o videolar yüzünden neden bilmiyorum ama adamı hiç sevmiyorum
                      Son güncelleyen JackbLack; 18-09-2009, 19:54.

                      Yorum


                        #12
                        Hayatını klişelerle dolu olarak yaşayanlar,Klişe laflar edip klişe insanlarla takılanlar,ne yaşamasını ne yaşatmasını bilenler kıl olurum.

                        Ha bir de bir grupta solo gitarist olarak bulunup da 10 tane notadan oluşan iki dörtlük sololar yazan yurdumun yngwie malmsteen leri solo gitaristciklere fena kıl olurum. Arkadaş ya o fenderin/gibson ın hakkını vereceksin ya kalıbının adamı olup 200 ytl lik gitarlarla çalacaksın. Binlerce liralık ekipmana sahip olup da iki arpej atmakla olmaz o işler, Yok öyle fiyakalı gitar alıp boşbeleş takılıp poz kesmeler....Deli olurum..

                        Yorum


                          #13
                          Pinhani 'yi orta okuldaki kızlar ve erkekler bile ''Kavak Yelleri'' adlı diziden bilirler ve müziklerini de dinlerler dolayısıyla. Orda çalan parçalardan birinde bir solo var ki ünlü bir gitaristin olduğu kesindir ama yerli mi yabancı mı kestiremezsiniz. işte o saygı değer kişilik Akın Eldes dir. Yani soloyu adam yazmış,ruhunu vermiş siz o soloyu dinlerken artık sizin ruhunuz mutasyon geçiriyor o derece güçlü. Yani sevgili arkadaşım diyeceğim o ki yapan insan yapıyor. İlla ki üstün bir tekniğe gerek de yok. Kaldı ki Akın Eldes'in yerindedir tekniği kendisini ifade etmek için. Yani işte sen de demişsin üç akordan ibaret. Bunlar olmamalı.

                          Yorum


                            #14
                            böğrümden dürtenlere, çayı karıştırırken şangırdatanlara, polisi görünce "abi şuraya bir çöküver" diyen şoföre, uyandırmak için üstümdeki yorganı çekene, msn'de ikide bir o yavşak sırıtık smile'ı yazanlara, stüdyoya geç gelenlere, stüdyoya gelipte şarkıya çalışmayana, stüdyoya kız getirene, 2. adımı kullanarak "osman o...ruguma düşman hahaha...!!" diye salak espri yapanlara, adım ve soyadımı (orijinali: ömür osman sarıaslan) "ömür aslan sarıosman" şeklinde değiştirip espri yapanlara, derse giren hocaya direkt "hocam ödev vardı" diyenlere, gitara bakıp bakıp "kaça aldın" diyenlere, sarı ışık yanar yanmaz arkamdan kornaya basana, zırlayan bebelere, gelen garsonun bir ortak yan bulup sohbet etmeye çalışmasına, google chrome'de çıkan "bu bağlantı bozuk" yazısına, "nihilizmin kurucusu Nietzsche'dir" diye tutturan gerizekalı felsefe hocasına...devamı var ama çok uzun...

                            Yorum


                              #15
                              sokakta yürürken önümde yürürken sağa sola aval aval bakan tiplere kıl oluyorum,beni yönetim muhasebesinden bırakan ahmet hocama kıl oluyorum ve burdan annesine selamlar gönderiyorum(geçirse okul bitiyo).

                              Yorum

                              Unconfigured Ad Widget

                              Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

                              Trending

                              Collapse

                              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                              Çalışıyor...
                              X